FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Mette Bjørn
Lynspeciale
– sådan gør du!
Pris 159,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  91
ISBN:  9788771180664
Udgave, år:  1, 2012
Oplag, år:  3, 2016
Udgivelse:  Oktober 2012
Indbinding:  Paperback
Best.nr.:  2861
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Bogen er en hjælp til dem, der frygter – eller allerede sidder i – specialesumpen. Mette Bjørn har samlet sine egne og andres erfaringer med hurtig specialeskrivning og tilbyder en lang række konkrete øvelser og anvisninger, der gør det nemt at lægge en tidsplan for specialet – og holde den!Det er stort. Det er uoverskueligt. Og det tager lang tid. Sådan er mange studerendes forventninger til specialet eller bacheloropgaven. Men sådan behøver det ikke være. Ikke hvis man spørger cand.mag. og coach Mette Bjørn, der anskuer specialet som en mental udholdenhedstest langt mere end en akademisk udfordring.

Hun mener, specialet skal klares på så kort tid som muligt, og begrunder sin pointe ved at kigge på det erhvervsliv, den nyuddannede skal tiltrække. Det er hendes erfaring, at en arbejdsgiver næsten altid vægter den kandidat højest, der på et par måneder har skrevet et speciale til 7 eller 10 frem for den, der har brugt tre år på et speciale til 12.

Også i forhold til jobprofil er der derfor god logik i at gøre speciale­processen kort. Mette Bjørn skrev sit eget speciale på blot fem uger og fik 10. Det kan altså sagtens lade sig gøre og bogen giver nyttige tips til hvordan.

Lynspeciale er skrevet til dem, der skal i gang med specialet, dem, der er gået i gang, og dem, der er gået i stå. For det er aldrig for sent at blive færdig.


Forfatterinfo:

Mette Bjørn er cand.mag. fra Københavns Universitet og uddannet coach.

Anmeldercitater:

»Jeg håber, mine medstuderende også vil få øjnene op for, at et speciale ikke er mere, end hvad vi gør det til … […] Den er allerede blevet min studiebibel. […] Det var en positiv øjenåbner for mig at læse ...«.
Rika Greenberg

»Jeg er super glad for at vide, at der er nogen, som har bevist, at det kan lade sig gøre – for det er netop det, jeg tror på – imens mange er af den holdning, at det ikke kan. Jeg bogen som en støtte for alle studerende, der sidder fastlåst med deres speciale«.
Balal Jabbar

»’Lynspeciale – sådan gør du’ er et vigtigt punkt på litteraturlisten for enhver specialeskriver. Læs den som det allerførste; det er hurtigt gjort. Det er meget muligt, at dit temperament ikke er til mindmaps og mentalgymnastik. Men alene at udfordre sig selv på de forhindringer, der tilsyneladende står i vejen for at blive færdig med specialet om en måned er alle pengene værd. Prøv det – hvad er det værste der kan ske?«.
Dansk Kommunikationsforening

»Det, der er rigtig fedt ved Mette Bjørns bog, er, at den er et slags wake-up-call, der ligger langt fra de tanker, jeg og mine medstuderende i dagligdagen går i deler. […] Jeg lader mig inspirere af bogen, og synes den har en energi, jeg kan bruge i andre områder af mit studieliv end blot i forbindelse med specialeskrivning. Faktisk synes jeg, at tankegangen kan omsættes til et hvert projekt jeg står overfor, der af den ene eller anden grund virker uoverskueligt«.
Henriette Jacobsen på overspring.dk

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik