FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Aase TromborgBente StøvringHelle Kjærgård
Barnets lærende hjerne
Børneneuropsykologi, kognition og neuropædagogik
Pris 349,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  280
ISBN:  9788771180695
Udgave, år:  1, 2012
Oplag, år:  4, 2019
Udgivelse:  December 2012
Indbinding:  Paperback
Illustreret i farver
Best.nr.:  1730
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

En grundbog der bygger bro mellem moderne hjerneforskning, kognitions- og neuropsykologi og praktisk pædagogik.Fokus er på børns (0-18 år) kognitive funktioner både i det almindelige og det anderledes udviklingsforløb. 

Institutioner og skoler skal kunne rumme og undervise alle børn. Derfor er det vigtigt, at fagpersoner får en opdateret viden om børnenes kognitive funktioner og en grundlæggende indsigt i, hvor forskellige forudsætningerne for læring er.

Bogen henvender sig til psykologer, lærere, pædagoger, fysioterapeuter, ergoterapeuter og studerende på disse uddannelser, samt forældre med interesse for emnet.

Forfatterne Helle Kjærgård, Bente Støvring og Aase Tromborg er alle børneneuropsykologer. De har gennem mange år arbejdet med børn og unge, hvis udvikling og læring har udfordret forældre og fagfolk. I denne bog har de beskrevet deres praktiske neuropsykologiske erfaringer og sat dem i en teoretisk sammenhæng.


Anmeldercitater:

»En virkelig fremragende bog skrevet i et flydende og letlæseligt sprog. Det faglige niveau er højt, men forfatterne formår at formidle stoffet på en relevant og spændende måde. Bogen er særdeles logisk i sin opbygning, og læsevejledningen gør det nemt at bruge bogen som opslagsværk. Jeg vil uden tvivl anbefale bogen videre til kollegaer inden for såvel normal- som specialområdet«.
Dorthe Skovborg, pædagog og lærer på behandlingsskole

»En grundig og velskrevet bog. […] Den fremstår som en god gaveide til studerende, nyuddannede og relativt erfarne psykologer i et pædagogisk psykologisk og udviklingspsykologisk praksis- og professionsfelt. Bogen ønskes det bedste på sin vej«.
Henrik Eriksen, cand.psych.

stjernestjernestjernestjernestjerne

»Det er en imponerende mængde viden, læseren bliver guidet sikkert igennem. Godt hjulpet af en overskuelig indholdsfortegnelse. Illustrationer i farver af f.eks. hjernens dele gør svært stof let tilgængeligt. […] et opslagsværk, jeg vil vende tilbage til«.
Bjarne W. Andresen, paedagogen.dk

»Bogen kan varmt anbefales til fx psykologer, pædagoger, lærere samt forældre til børn med kognitive dysfunktioner, da forfatterne formidler en glimrende forståelse, stor erfaring og brugbar fokusering på barnets ressourcer. Forfatterne holder en positiv tone med fokus på successerne og opfordrer til at håb om fremgang i samarbejdet med et barn med kognitive vanskeligheder, men anerkender samtidig, at samarbejdet kan være meget hårdt«.
Mai Andrés, Psykolog Nyt

»En hvilken som helst bog kan man lære noget af, hvis man vil. Men det er få bøger, specielt fagbøger, hvor man sidder tilbage med oplevelsen af, at man efter endt læsning har ændret sig. Ved at læse bogen ’Barnets lærende hjerne’ sidder jeg tilbage med oplevelsen af at være blevet en bedre fagperson. […] Sproget er flydende og let tilgængeligt, hvilket gør bogen egnet ikke blot for fagpersoner, der arbejder med børn. Den introducerer også på relevant vis studerende til problemstillinger fra praksis. […] Bogen er vigtig, fordi den gør pædagogisk fagpersonale mere kvalificeret til at vide, hvad man skal være opmærksom på, og hvordan man kan støtte en positiv udvikling«.
Malene Schrøder i Folkeskolen

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik