FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

AKTUELT TEMA
Aktuel tema billede
Peter Norsk
Det konservative svigt
Pris 199,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  256
ISBN:  9788771180244
Udgave, år:  1, 2011
Oplag, år:  1, 2011
Udgivelse:  September 2011
Indbinding:  Paperback
Best.nr.:  1720
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Det Konservative Folkeparti har svigtet og er blevet til Dansk Folkeparti version 2, mener Peter Norsk, tidligere medlem af partiet og hovedbestyrelsen.Væk er de konservative idealer. Fremmedhad, nedsættende omtale af religiøse mindretal, et forbudssamfund uden lige i danmarkshistorien, verdens største offentlige sektor samt verdensrekord i skattetryk er i direkte modstrid med konservatismen.

»Denne bog er skrevet, fordi jeg er konservativ. Det har jeg været hele mit liv, og det bliver jeg ved med at være. Jeg meldte mig ind i Det Konservative Folkeparti i februar 1975. Den 25. juni 2010, kl. 18.25, meldte jeg mig ud«, siger Peter Norsk.

I bogen redegør Norsk gennem egne oplevelser for, hvordan uduelige ledere og tillidsfolk har ødelagt Det Konservative Folkeparti, og hvordan løgn, bagvaskelse, manipulation, trusler og jævnlige brud på de almindelige demokratiske spilleregler blev hverdagskost under Lene Espersens ledelse.

Bogen er en glimrende illustration af, hvordan magtfuldkommenhed gradvist korrumperer partiledere, som kun tænker på egen position og ministerbiler, og på hvordan følgagtighed og fejhed hos ledende partitillidsfolk fører et parti mod afgrunden.

Og som Peter Norsk pointerer:

»Mange af mine tidligere partikolleger vil opfatte bogen som hævn. Sådan ser jeg ikke på det. Mit formål med bogen er alene at få K gjort konservativt igen«.


Forfatterinfo:

Peter Norsk professor og dr.med. Han arbejder hos NASA i Texas, USA. Han har i årtier forsket i, hvordan menneskets blodtryk reguleres og har i den forbindelse stået for flere forsøg med astronauter i rummet. Han har tidligere været medlem af Det Konservative Folkeparti, hvor han sad i hovedbestyrelsen 2002-2010. Endvidere har han været opstillet til valg til Folketinget, til kommunalbestyrelsen, til regionsrådet og til Europa-Parlamentet.

Anmeldercitater:

»Bogen vil blive læst med interesse og en vis bæven […] Et partsindlæg fra en engageret kritiker og tidligere medlem af Det konservative Folkeparti«.
Bibliotekernes lektørudtalelse

stjernestjernestjernestjerne

»Selv om ’Det konservative svigt’ klart er et partsindlæg, så er den også et billede af, hvordan debatkulturen er i et parti, hvor megen uenighed, der er plads til, og hvornår man skal rette ind og holde mund […] Hvad man end må mene om Norsk, så har han skrevet en interessant bog«.
Danske Kommuner

»… interessant er det at læse hans beskrivelser af det indre konservative partiliv, som han udleverer […] I det hele taget er Norsks beskrivelse af kuppet mod Lene Espersen interessant og detaljemættet, han har haft et godt og informeret netværk, også efter at han meldte sig ud i juni 2010«.
Arne Hardis, Weekendavisen

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik